Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (8.04 secunde)
De asemenea, toti angajatii vor primi tichete de masa in valoare de 1,5 milioane de lei, iar din octombrie sporurile permanente, mai putin vechimea, care difera, vor fi introduse in salariul de baza", a declarat Constantin Popescu, de la Sindicatul "Aluministul".
Asitrans ofera tichete cadou celor care-si incheie asigurarea de tip RCA pana pe 25 noiembrie. Este vorba de tichete de tip ACCOR, care pot fi folosite pentru cumpararea oricarui produs dorit de la diverse magazine.
"Din totalul pachetului salarial, 70% reprezinta salariul fix, 20% partea variabila a venitului si 10% beneficiile salariale constand in tichete de masa, asigurari de viata, abonament clinica medicala sau suport financiar pentru situatii deosebite ", a afirmat Ruxandra Stoian, citand un studiu PricewaterhouseCoopers la care au raspuns 200 de companii din Romania.
"Se dau tichete-cadou de 50 de lei si câte un produs din fabrica. ... Exceptie fac profesorii, care primesc mult controversatele tichete-cadou, în suma de 350 de lei.
Exista inca o categorie de angajati cu salariu minim, dar care, pe langa aceste sume, primesc si alte beneficii, care nu intra in calculul salariilor, cum ar fi tichete de masa si tichete-cadou.
- suspendarea acordarii de premii, tichete cadou, tichete de masa, vouchere de vacanta, ajutoare/indemnizatii la iesirea la pensie/trecerea in rezerva;
La cateva minute dupa ce s-a deschis vanzarea online, site-ul www.biletesteaua.ro, singurul care a comercializat tichete pentru intalnirea cu londonezii, a cedat din cauza valului urias de vizitatori. ... Cu siguranta, si aceste tichete se vor vinde in doar cateva ore.
Cardul de credit Carrefour MasterCard, credite pentru cumpararea produselor in rate, credite de nevoi personale, plata facturilor la utilitati direct la casele de marcat, transfer rapid de bani - MoneyGram, etc • multiple modalitati de plata : carduri, tichete de masa, tichete cadou, etc • asigurari :
Concret, parintilor acestor copii, selectati pe baza veniturilor familiei, conditiilor de trai si nivelului scazut de educatie, li se ofera tichete valorice in valoare de 50 lei/luna, pentru a-si aduce copiii la gradinita.
Tichete de masa 2022. Vesti bune pentru milioane de angajati! Valoarea tichetelor de masa ar putea fi majorata de la 1 iunie.
Persoanele fizice nu prea mai exista, si se vede si din faptul ca exista tichete (pentru programul Rabla, n.r.) neutilizate.
Dupa o revenire timida in aprilie datorita demararii programului "Rabla", vanzarile de autoturisme continua trendul descendent si in iulie.
Masurile referitoare la cresterea competitivitatii economice sunt extinderea programului Rabla pentru tractoare si alte utilaje agricole incepand cu 1 ianuarie 2010; extinderea programului Rabla pentru persoane juridice de la 1 septembrie 2009;
Reprezentantii societatilor autorizate sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz spun ca se asteapta ca numarul persoanelor care vor dori sa beneficieze de Programul "Rabla" sa fie mai mare ca anul trecut. ... Si angajatii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj au beneficiat de Programul Rabla.
Adica un fel de "programul rabla" aplicat de aceasta data locuintelor vechi. Prin sistemul buy-back imobiliar, oamenii pot da apartamentul vechi, la schimb, pentru cel nou, urmand ca la final sa achite diferenta.
Proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani se pot inscrie in programul "Rabla" din 25 aprilie. In acest an vor fi scoase din uz 16.500 de masini, valoarea primei de casare fiind de 3.000 de lei.
In cadrul programului mai pot fi cumparate 1.479 de automobile Fiat, 1.456 - Ford, 578 - Toyota, 381 - Citroen, 115 - Mazda, 69 - Hyundai, 12 - Mercedes, Chrysler, Jeep sau Dodge, precum si sapte autoturisme Lada.Ca sa nu mai existe masini nevandute prin acest program, oficialii de la Ministerul Mediului au decis ca, in acest an, Programul "Rabla" sa aiba trei etape.
Fermierii care detin tractoare vechi au posibilitatea de a le inlocui cu altele noi, prin programul rabla destinat acestor tipuri de vehicule.
Guvernantii au dat liber la cumpararea de tractoare noi prin Programul Rabla. ... Îsi pot cumpara unul nou prin Programul Rabla atât proprietarii de astfel de utilaje, cât si mostenitorii acestora, dupa cum se arata în Legea nr.
Cele mai multe autoturisme incluse in programul "Rabla 2008'' sunt marci Dacia, Daewoo, Fiat, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault/Nissan si Suzuki, potrivit listei producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati ai acestora, validati vineri, 30 mai, de Comitetul de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, pentru a participa la Programul de stimulare a innoirii parcului auto national.
google-analytics.com